Inträdesbiljett till PortAventura Park, PortAventura Caribe Aquatic Park och Ferrari Land
MyLittleAdventure logo
Svenska / EUR
Inträdesbiljett till PortAventura Park, PortAventura Caribe Aquatic Park och Ferrari Land
/ Spain / Catalonia / Tarragona / Turer & aktiviteter /
Visa detaljer i Svenska
Visa detaljer i Tyska Visa detaljer i Engelska Visa detaljer i Spanska Visa detaljer i Franska Visa detaljer i Italienska Visa detaljer i Holländska Visa detaljer i Norska Visa detaljer i Portugisiska

Inträdesbiljett till PortAventura Park, PortAventura Caribe Aquatic Park och Ferrari Land

3 days
Om den här aktiviteten
Ta dig på egen hand till PortAventura Park, PortAventura Caribe Aquatic Park och Ferrari Land. De tre temaparkerna ligger bredvid varandra på Spaniens soliga kust Costa Dorada. Det är bara att gå in med inträdesbiljetten och låta det roliga börja.

PortAventura:
Europas näst största nöjespark, PortAventura Park, har något att erbjuda hela familjen. Den stora äventyrsparken är indelad i olika zoner (alla är baserade på städer i olika delar av världen) och de har alla berg- och dalbanor och åkturer samt lugnare områden för yngre barn också. Utforska en typisk katalansk kuststad i medelhavsområdet, se en eldstrid i vilda västern och upptäck parkens gravitationstrotsande åkturer i Mexiko. Barnen är mer än gärna på SésamoAventura, ett område som är uppbyggt kring Sesam, alla barns favorit-TV-program. Om du vill göra en rysaråktur ska du kolla in Shambhala. Det är Europas högsta berg- och dalbana med en fallhöjd på 78 meter! Furius Baco är en av världens snabbaste accelerationsåkturer. Ta en paus från åkturerna och titta på en av de dagliga showerna med dans och akrobatiska uppvisningar. Parken rymmer också ett brett utbud av restauranger så du behöver inte gå hungrig. Du kan äta mexikanska tacos, Marco Polos kinesiska buffé eller ta några varmkorvar med bröd medan du går runt.

PortAventura Caribe Aquatic Park:
PortAventura Caribe Aquatic Park ligger precis bredvid PortAventura Park och är Spaniens främsta vattenland som täcker ett stort område med plaskpooler, interaktiva vattenstrålar och vattenrutschbanor med fritt fall. Parken har renoverats och nu finns en särskild barnavdelning med en stor pool och ett flytande piratskepp fyllt till bredden med Sesam-figurer. I anslutning till barnpoolen finns en stor vuxenpool, omgiven av Europas högsta vattenrutschbana med fritt fall, 6-filiga racerrutschkanor och, naturligtvis, solstolar så att du kan njuta av parken på ett mer avkopplande sätt! Precis som PortAventura har PortAventura Caribe Aquatic Park ett brett utbud av matställen, med cirka fem olika kaféer att välja bland.

Ferrari Land:
Nya och spektakulära sevärdheter som inspirerats av Ferraris värld. Den högsta och snabbaste vertikala acceleratorn i Europa står på mäktiga 112 meters höjd och katapultskjuter passagerare från 0 till 180 km på 5 sekunder. Den här otroliga åkturen har två torn med fritt fall som är mer än 55 m höga och skjuter iväg passagerare i två riktningar för en ren adrenalinkick. En riktig familjeracingbana med en 570 m lång bana som väntar på att du ska bränna lite gummi i parken. Gör dig redo att känna spänningen med hög fart som flödar genom kroppen med 8 simulatorer (6 för vuxna och 2 för barn) för en äkta F1-körupplevelse. Njut av Italiens alla smaker på en autentisk trattoria där du kan smaka på det bästa från landets berömda kök.
Läs mer Visa mindre
Ingår
 • Inträdesavgift till PortAventura Park (om alternativet har valts)
 • Inträdesavgift till PortAventura Caribe Aquatic Park (om alternativet har valts)
 • Inträdesavgift till Ferrari Land (om alternativet har valts)
Ingår ej
 • Mat och dryck
 • Parkering
 • Transport till och från attraktioner
 • Dricks (valfritt)
 • Arkadspel
Extra
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Ta med solskyddskräm, badkläder och handduk om du planerar att besöka PortAventura Caribe Aquatic Park
 • Om rundturen ställs in på grund av dåligt väder kan du välja ett annat datum eller få pengarna tillbaka
Funktioner
Turism
55%
Adrenalin
40%
Original
30%
Kulturellt
25%
Recensioner
2.9
9
c
charanjit p
4 | 2015-09-23

Kids had fun. lots to do. worth the money

m
maria isabel b
3 | 2015-06-29

We really enjoyed our time in water park.Safe enough for children.

m
maria isabel b
3 | 2015-06-29

Its a nice team park but you have to cue for hour to get 1 ride that last for 3 mins.I don't think its worth going there specially busy summer time.

G
Gordon B
4 | 2014-07-03

Excellent venue. We had an eight year old with us though who marginally failed to meet the minimum on the majority of rides. It worked out pretty expensive on ratio of cost/ available rides.

Anonymous
Anonym

Tarragona

 • Information och tips
 • Turer & aktiviteter

Inställningar

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.