Inträdesbiljett till järnvägens kungarike i Prag
MyLittleAdventure logo
Svenska / EUR
Inträdesbiljett till järnvägens kungarike i Prag
/ Czechia / Prague / Turer & aktiviteter /
Visa detaljer i Svenska
Visa detaljer i Tyska Visa detaljer i Engelska Visa detaljer i Spanska Visa detaljer i Franska Visa detaljer i Italienska Visa detaljer i Holländska Visa detaljer i Norska Visa detaljer i Portugisiska

Inträdesbiljett till järnvägens kungarike i Prag

2 h
Biljett
Bekräftelse direkt
Om den här aktiviteten

På utställningens första våning visas en översikt över den teknik och de material som används i projektets andra fas. Flera tjeckiska sevärdheter, världens största fordonspark, inbyggda videokameror i lokomotiven som filmar vägen genom modellen och många fler tekniska finesser – allt det här kan du se i järnvägens kungarike. På det 115 m2 stora, uppbyggda området finns det mer än 400 meter räls, 120 lok och vagnar, 200 byggnader och 1 400 träd. På samma våning hittar du simulatorer av riktiga kollektivtrafikfordon. Kom och prova hur du skulle vara som tåg-, spårvagns- eller busschaufför! 
Det nästan 900 m2 stora området på den andra våningen under jorden förbereds för att bygga upp 14 tjeckiska regioner. När den här järnvägsmodellen står klar kommer den att vara unik i Europa. Det finns ingen så stor järnvägsmodell ännu. De här områdena är redan klara: Ústí nad Labem, Carlsbad, Pilsen, Liberec, centrala Böhmen och Prag. Modellen av Tjeckien beräknas vara klar i slutet av 2022, idag visar vi mer än 580 kvadratmeter.

På rastplatserna finns automater där du kan köpa dryck och mat och vi har två lekplatser för mindre barn samt en hiss för besökare med funktionshinder eller barnvagn.

Biljetten gäller hela dagen. Om du hellre vill äta en ordentlig måltid än det som automaterna erbjuder, kan du be om en stämpel och lämna området för att äta lunch och sedan komma tillbaka.
 

Läs mer Visa mindre
Ingår
 • Inträdesbiljett
Ingår ej
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Extra
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Biljettförsäljningen stänger kl. 18.00
 • Besöket på utställningen tar ungefär 2–4 timmar
 • Modellen av Prag är endast tillgänglig för reserverade grupper på måndagar.
 • Inga hinder: Om du är rullstolsburen kan du besöka utställningen järnvägens kungarike. Det finns en personhiss vid kassan som tar dig till den första våningen under jorden. Det finns inga hinder på den andra våningen under jorden. Det finns även toaletter för funktionshindrade besökare. Personliga assistenter till funktionshindrade besökare får kostnadsfritt inträde.
 • Barnvagn: Det finns en hiss för föräldrar med barnvagn som tar dem till första eller andra våningen under jorden. På den första våningen under jorden kan föräldrar lämna barnvagnen antingen i skåp eller på platser som anvisats av personalen vid entrén. Det går att röra sig obehindrat med en barnvagn på den andra våningen under jorden.
 • Fotografering och videofilmning på utställningen: Obegränsad fotografering och videofilmning i privat syfte.
 • Ryggsäckar, bagage, mat och dryck: Det finns två ställen för förfriskningar där du kan koppla av och äta. Du kan bara äta din mat på dessa ställen. Om du har en ryggsäck eller ett större bagage blir du ombedd av personalen att lämna det i skåpen vid ingången till utställningen.
 • Skötbord: Det finns ett skötbord på toaletten för funktionshindrade (av utrymmesskäl och för att få avskildhet) på den andra våningen under jorden.
Funktioner
Turism
60%
Original
55%
Kulturellt
35%
Adrenalin
20%
Samlingar Den här upplevelsen ingår i dessa samlingar
Du kanske också gillar
Klicka för att upptäcka andra upplevelser Visa alla
Excursions from Prague
Samlingar
Excursions from Prague 71 Aktiviteter
City tour
Samlingar
City tour 182 Aktiviteter
Vltava river cruise
Samlingar
Vltava river cruise 119 Aktiviteter
Castles
Samlingar
Castles 39 Aktiviteter
Prague Castle & Old Town
Samlingar
Prague Castle & Old Town 78 Aktiviteter
By car
Samlingar
By car 31 Aktiviteter
Bohemian Culture
Samlingar
Bohemian Culture 8 Aktiviteter
Gourmet
Samlingar
Gourmet 69 Aktiviteter
Ceski Krumlov
Samlingar
Ceski Krumlov 34 Aktiviteter
Terezin concentration camp
Samlingar
Terezin concentration camp 28 Aktiviteter
Visa alla 37 Samlingar
Anonymous
Anonym

Prag

 • Information och tips
 • Samlingar
 • Turer & aktiviteter

Inställningar

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.