Inträdesbiljett till PUCRS Science and Technology Museum
MyLittleAdventure logo
Svenska / EUR
Inträdesbiljett till PUCRS Science and Technology Museum
/ Brazil / State of Rio Grande do Sul / Porto Alegre / Porto Alegre / Turer & aktiviteter /
Visa detaljer i Svenska
Visa detaljer i Tyska Visa detaljer i Engelska Visa detaljer i Spanska Visa detaljer i Franska Visa detaljer i Italienska Visa detaljer i Holländska Visa detaljer i Norska Visa detaljer i Portugisiska

Inträdesbiljett till PUCRS Science and Technology Museum

3 h
Biljett
Bekräftelse direkt
Om den här aktiviteten
Uppdraget för det här museet för vetenskap och teknik bygger på de institutionella principerna för Pontifical Catholic University of Rio Grande do Sul och handlar om att generera, bevara och sprida kunskap med hjälp av museets samlingar och utställningar och att bidra till utvecklingen av vetenskap, utbildning och kultur. Museet fungerar som en kanal för att sprida kunskap via utställningarna. De är utformade för att väcka nyfikenhet och intresse för vetenskap och uppmuntrar besökarna att delta aktivt. När besökarna engagerar sig i ovanliga och lekfulla upplevelser blir de också huvudpersonen i sitt eget lärande. Museet är en unik plats som rymmer interaktiva experiment och tematiska utställningar och erbjuder många roliga och ovanliga upplevelser för besökare i alla åldrar.
Läs mer Visa mindre
Ingår
  • Inträdesavgifter
Ingår ej
  • Mat och dryck
Extra
  • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
  • Ett giltigt pass eller ID krävs på dagen för resan
Funktioner
Kulturellt
90%
Turism
75%
Original
45%
Anonymous
Anonym

Porto Alegre

  • Information och tips
  • Turer & aktiviteter

Inställningar

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.