Warner Bros. Studio Tour London The Making of Harry Potter från Birmingham tur och retur
MyLittleAdventure logo
Svenska / EUR
Warner Bros. Studio Tour London The Making of Harry Potter från Birmingham tur och retur
/ United Kingdom / England / West Midlands / Hampton in Arden / Turer & aktiviteter /
Visa detaljer i Svenska
Visa detaljer i Tyska Visa detaljer i Engelska Visa detaljer i Spanska Visa detaljer i Franska Visa detaljer i Italienska Visa detaljer i Holländska Visa detaljer i Portugisiska

Warner Bros. Studio Tour London The Making of Harry Potter från Birmingham tur och retur

1 day
Bekräftelse direkt
Om den här aktiviteten
Heldagsturen startar med upphämtning på morgonen från centrala Birmingham. Du anländer till Leavesden och Warner Bros Studio Tour London kl. 12.30.
Börja där Harry började, i skrymslet under trappan. Därefter visas en förtrollande välkomstvideo innan du kommer i Stora Salen – en av de största kulisserna i studion. Under turen ser du ett otroligt urval av de riktiga kostymerna, rekvisita och specialeffekter, allt i perfekt skick.
I studion kan du se Kråkboet, Hagrids stuga, Gryffindors sällskapsrum, Dumbledores kontor och mycket mer. Från små detaljer som Dumbledores minnessåll till stora föremål som den underbara animatroniska dörren till Hemligheternas kammare. Rid på en kvast genom London på Green Screen-utställningen och kliv ombord på Hogwartsexpressen på perrong 9¾. Se Privet Drive och Nattbussen, köp en Butterbeer™ (honungsöl) på inspelningsplatsen och lär dig mer om protetiken och animatroniken i avdelningen för specialeffekter – det finns så mycket att se!
Bussen går tillbaka till Birmingham kl. 16.30 från studion och är tillbaka på Birmingham Coach Station ca kl. 18.30 och på Birmingham New Street ca kl. 18.45.
Läs mer Visa mindre
Ingår
 • Returnera transport till Warner Bros. Studio Tour London på en lyxig luftkonditionerad tränare
 • Entré/inträde - Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter
Ingår ej
 • Mat och dryck
 • Digital guide (finns att hyra på Studio Tour för £ 4,95)
 • Hotell pickup och drop-off
Extra
 • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
 • En avgift debiteras för spädbarn i åldern 3 och 4 för transport endast då de behöver en plats på bussen. Spädbarn 2 år och under kräver en biljett, även om de är lediga. Inträde till Warner Bros. Studio Tour London är gratis för barn 4 år och under
 • Butterbeer ™ kan innehålla nötter och andra ingredienser som kan orsaka allergier etc.
 • * Under upptagna perioder kan alternativ transport användas.
Funktioner
Turism
95%
Kulturellt
75%
Original
40%
Anonymous
Anonym

Hampton in Arden

 • Information och tips
 • Turer & aktiviteter

Inställningar

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.