Mini Europe - miniatyrmodellpark
MyLittleAdventure logo
Svenska / EUR
Mini Europe - miniatyrmodellpark

Mini Europe - miniatyrmodellpark

2 h
Bekräftelse direkt
Om den här aktiviteten
Promenera i den typiska stämningen i världens vackraste städer på den gamla kontinenten. Big Bens omisskännliga klockspel välkomnar dig till hjärtat av London. Gondolerna och mandolinerna välkomnar dig med Venedigs charm. Ta Thalys från Paris till den yttersta änden av Frankrike. På flygplatsen är flygplanen redo att ge sig av till Köpenhamnsbörsen, Akropolis i Aten eller kanalerna i Gamla Amsterdam.

Många animeringar skapar en livlig atmosfär... låt Vesuvius explodera och känn jordbävningen. Riv Berlinmuren. En liten finsk flicka dyker ned i det istäckta vattnet i Olavinlinna-sjön så ofta du vill. Ropa ”olé, olé!” för att uppmuntra matadoren på arenan. Mer än 350 platser och monument har återskapats in i minsta detalj och utgör en passande grön miljö med den typiska stämningen.

Du har möjlighet att kombinera inträde till Mini-Europe med inträde till Océade. Den här vattennöjesparken har öppna och täckta zoner med vattenrutschbanor, vågpool, bastuland, nöjen, ett roligt vattenhus och bubbelpool. Vid 29 grader är Océade är den perfekta platsen för att svalka sig i den europeiska sommarvärmen.
Läs mer Visa mindre
Ingår
  • Inträdesavgifter
Ingår ej
  • Mat och dryck
  • Transport till och från attraktion
Extra
  • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
  • Vi rekommenderar att du avsätter 1,5 till 2 timmar för att se hela parken
  • Observera att parken är stängd från januari till mitten av mars
  • Mini Europe på kvällen och musikaliska fyrverkerier äger rum varje lördag från 20 juli till 17 augusti från kl. 21.30 till kl. 24.00.
Funktioner
Turism
65%
Original
50%
Kulturellt
35%
Adrenalin
20%
Recensioner
4.2
54
s
sfsuscu
5 | 2017-06-07

This tour was amazing!

Samlingar Den här upplevelsen ingår i dessa samlingar
Anonymous
Anonym

Inställningar

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.