Brisbane till Cairns hoppa på hoppa av-resepass
MyLittleAdventure logo
Svenska / EUR
Brisbane till Cairns hoppa på hoppa av-resepass
/ Australia / Queensland / Brisbane / Turer & aktiviteter /
Visa detaljer i Svenska
Visa detaljer i Tyska Visa detaljer i Engelska Visa detaljer i Italienska Visa detaljer i Portugisiska

Brisbane till Cairns hoppa på hoppa av-resepass

7 days
Bekräftelse direkt
Om den här aktiviteten
Hur fungerar det?
Håll dig till en resa med samma grupp och res den kortaste tiden på en rundtursliknande upplevelse (resplan nedan) eller tillbringa längre tid och kliv på och av bussen/tåget på olika ställen. Transport i din fastställda passrutt ingår i en riktning, en gång, oavsett om det sker med den lokala arrangörens egna bussar, tåg eller båt. Du kan hoppa på och av var som helst via din rutt, stanna kvar längre och hoppa på igen när du är redo.
Webbapp (mobil webbplats)
När du har bekräftat din bokning kommer din lokala arrangör att förse dig med inloggningsuppgifter till webbappen för att hantera ditt pass. Boka och avboka din transport – boka och granska och få bra erbjudanden på boende och aktiviteter.
Resdag: Brisbane – Noosa eller Rainbow Beach
Res till den exklusiva semesterorten Noosa. Hoppa av här eller fortsätt till Rainbow Beach för natten. Stanna kvar längre i Noosa eller Rainbow Beach och slappna av på stranden eller åk till Fraser Island.
Resdag: Rainbow Beach (via Noosa) – Emu Park
Byte från bussar till tåg när vi åker upp till Rockhampton och Emu Park. Här kan du besöka Great Keppel Island, krokodilgårdar, delta i skattjakter och leta efter sköldpaddor på Bluff Point!
Resdag/-natt: Emu Park – NATTÅG – Airlie Beach
Tillbringa dagen på Emus Beach Resort innan vi tar tåget på kvällen och reser under natten till Airlie Beach – porten till de vackra Whitsundayöarna.
Resdag: Airlie Beach – Magnetic Island
Bege dig till tropiska Maggie Island, där vi stannar i en stuga med egen djurpark. Utforska ön, då nästan 50 % av den är en nationalpark med fantastiska stränder och ett överflöd av djur. Din guide kommer att följa med dig när du tar en promenad runt ön, utforskar lite mer eller bara kopplar av vid poolen.
Resdag: Magnetic Island – Tully
Du kommer fram till Tully på eftermiddagen där du får njuta av ett dopp på ett fantastiskt badställe vid Tully Gorge och besöka "Alligator's Nest" med natursköna vyer innan du övernattar på Mt Tyson Hotel. 
Resdag: Tully – Cairns
Du går upp tidigt på morgonen för att klättra upp på Mount Tyson i regnskogen innan du återvänder till en champagnefrukost. Senare på dagen reser du till Cairns och firar slutet på ditt östkustäventyr med dina vänner.
Läs mer Visa mindre
Ingår
 • All transport inklusive bussar från Brisbane till Rainbow Beach, snabba, bekväma tåg till Cairns, returresa till Magnetic Island och lokala transfereringar
 • Små gruppresa med roliga, lokala guider
 • Forts promenad på Magnetic Island
 • Turtle Spotting och Bluff Point promenad på Emu Park
 • Carlo Sand Blow promenad på Rainbow Beach
Ingår ej
 • Mat och dryck
 • Boende. På våra största unika stopp, som Treasure Island Adventure och Rainforest Experience, finns det ett fast pris för ditt boende och mat (och aktiviteter där det är tillämpligt). Vegetariskt och glutenfria alternativ finns tillgängliga.
 • Din guide kan hjälpa dig att boka ditt boende och eventuella ytterligare aktiviteter (till exempel Fraser Island turer eller Whitsunday Segling äventyr) eller du kan boka längs vägen eller i förväg med Stray Mate app.
Extra
 • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
 • Minsta ålder är 18 år
 • Detta är en aktiv rundtur
Funktioner
Turism
85%
Kulturellt
65%
Sport
50%
Nattliv
15%
Anonymous
Anonym

Brisbane

 • Information och tips
 • Turer & aktiviteter

Inställningar

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.