Rundtur med elcykel i Barcelona med tapas och dryck
MyLittleAdventure logo
Svenska / EUR
Rundtur med elcykel i Barcelona med tapas och dryck

Rundtur med elcykel i Barcelona med tapas och dryck

3h30
Mindre grupper
Bekräftelse direkt
Om den här aktiviteten
Du träffar guiden på Avenida de la Catedral i centrala Barcelona och kliver upp på din elcykel. Det är en vanlig cykel med två hjul och en elmotor som startar när du börjar trampa. Det är enkelt att åka elcykel, men för säkerhets skull inleder guiden med att ge dig en omfattande säkerhetsgenomgång.

Sätt på hjälmen och cykla sedan förbi Frank Gehrys kända guldfiskskulptur till katedralen Santa Maria del Mar i La Ribera. Stanna till och titta i den gotiska kyrkan med de storslagna inre valven, och ta dig sedan över vägen för att lära dig mer om Fossar de les Moreres. Torget är en viktig katalansk minnesplats och är byggt på platsen för en kyrkogård för fallna soldater från belägringen av Barcelona på 1700-talet.

Ta dig fram igenom det eleganta området El Born till El Born Centre Cultural – platsen för en serie utställningar om livet i staden på 1700-talet – och cykla sedan fram på de trefiliga avenyerna som går genom Parc de la Ciutadella.

I den här centralt belägna parken ligger Kataloniens parlament. Passa på att besöka det och inta en snygg pose framför den respektingivande fasaden. Fortsätt sedan genom det historiska fiskeområdet La Barceloneta till La Rambla, en livfull boulevard fylld av färgstarka marknadsbodar och livliga gatuförsäljare. Gatan ligger nära området Las Ramblas där det ligger flera minst lika härliga avenyer. Fortsätt igenom området och ta del av en blandning av stadens historiska och moderna sevärdheter.

Du passerar ett flertal kulturattraktioner som Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Barcelonas moderna museum) och Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Barcelonas centrum för samtida kultur) medan guiden tar med dig till en traditionell tapasbar i El Born eller Barri Gòtic. Prova tre traditionella spanska tapasrätter, till exempel Manchego-ost, Organya fuet (korv från Organya) och galiciskt bröd med olivolja, samt upp till tre glas vin eller läsk (på söndagar går rundturen till en annan bar där du serveras fyra pintxos och tre glas vin eller läsk)

Efter besöket på tapasbaren följer guiden med dig tillbaka till mötesplatsen där rundturen avslutas.
Läs mer Visa mindre
Ingår
 • Guide
 • Rundtur med elcykel
 • Gourmetmeny med tapas serveras ihop med olika sorters vin och cava
Ingår ej
 • Mat eller dryck som inte beskrivs i produkten
 • Upphämtning vid hotellet eller transfer
 • Dricks (valfritt)
Extra
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Ett visst antal deltagare krävs. Det kan hända att rundturen ställs in efter bekräftelsen om det inte finns ett tillräckligt högt passagerarantal. Om det sker erbjuds du en alternativ rundtur eller så får du pengarna tillbaka
 • Rekommenderas inte för deltagare med hjärtproblem eller andra allvarliga medicinska tillstånd
 • Åldersgränsen för att åka på egen cykel är 10 år (eller 140 cm)
 • Att den här rundturen erbjuds via webbplatsen innebär inte att Viator och dess partner tillåter eller tolererar cykling efter alkoholintag
Funktioner
Turism
70% Sport
50% Kulturellt
45% Mat
25%
Recensioner
5.0
144
t
teena s
5 | 2018-11-27

This tour was the best one we had in Barcelona. Our guide was amazing, had detailed knowledge about history both recent and ancient about Barcelona. Ended with a wonderful tapas and unlimited wine and cava tasting at the end. Would really recommend this place.

M
Mary_mccormack
5 | 2018-11-05

Probably the MOST fun I had on my entire trip!

S
Salvatore R
5 | 2018-03-01

If you are in Barcelona Spain this is a must, easy ride great guide and a FABULAS dinner.

Anonymous
Anonym

Inställningar